Assistentie in het... / Assistence en...
language-french
language-dutch
Software voor fabrikanten, plaatsers en verkopers van buitenschrijnwerk sinds 1992 !
Login icon
pvc profile
PVC
wood profile
Hout
alu profile
ALU
header
assembly icon
3D Visualisatie
offer icon
CRM en produktie
stock icon
Stockbeheer & planning
heat icon
Warmteberekening
printer icon
Aanpasbare lay-outs
gears icon
Live CNC-simulatie

Ramasoft.Net

Voordelen

screenshot designer
3D weergave
3D Visualisatie
Ramen worden in 3D ontworpen en zijn foto realistisch weergegeven op het scherm. Dit geeft een duidelijk beeld van wat er geproduceerd zal worden en resulteert in een gegarandeerd perfect resultaat. Bovendien geeft dit op uw offertes een aantrekkelijk beeld van wat de klanten kunnen verwachten.
[Start]
image crm
CRM en produktie
Ramasoft.Net begeleidt u bij het ingeven van uw offertes vanaf het punt dat uw klanten de toonzaal binnenkomen tot bij de dienst na verkoop. De bekende kwaliteit bij het ingeven van ramen en deuren wordt aangevuld met een volledig pakket dat u toelaat de volledige productieketen te volgen.
[Start]
screenshot planning
Planning
Stockbeheer en planning
Omdat het steeds belangrijker wordt om uw stock beperkt te houden en uw levering perfect te laten aansluiten op uw produktie bevat Ramasoft.Net de perfecte stock en planning module. Bovendien is ook dit aanpasbaar naar gelang uw wensen en kunt u desgewenst een veel eenvoudigere versie gebruiken of tot de laatste schroef bijhouden wat zich in uw magazijnen bevindt.
[Start]
sunshine
Thermische berekening
Een modern software pakket is niet compleet zonder een volwaardige thermische berekening. Ook Ramasoft.Net laat u toe om deze cruciale data op papier te tonen, eenvoudig voor u berekend, vanuit het programma.
[Start]
screenshot reports
Aanpasbare rapporten
Aanpasbare lay-outs
Een programma maken dat voor iedereen op maat is is haast onmogelijk. Daarom is het in Ramasoft.Net mogelijk om op de meest cruciale momenten in te grijpen en eigen lay-outs op te geven, eigen schermen toe te voegen en zelfs de logica bij het creëren van de ramen bij te sturen. Bovendien helpen onze medewerkers u op weg om het programma aan uw wensen aan te passen.
[Start]
image cnc
Live CNC-simulatie
U wilt uw produktie zoveel mogelijk geautomatiseerd zien en daar helpen wij u uiteraard bij. Ramasoft.Net kan de verwachte CNC bewerkingen om de profielen al bij het ingeven van het raam berekenen en visueel weergeven om ze later door te sturen naar de machine. Bovendien is Ramasoft.Net compatibel met UniLink en kunnen wij indien nodig uw machinesturing op maat aanmaken en aanpassen.
[Start]

Versies

Ramasoft.Net is beschikbaar in vier verschillende versies die elk bovendien volledig aanpasbaar zijn. Zo bent u er zeker van dat ons programma perfect aansluit bij uw bedrijf.

Module Ramasoft.Net Basic Ramasoft.Net Pro Ramasoft.Net Full Ramasoft.Net ERP
Rechte, schuine en ronde raamvormen
Offerteberekening exact
Offerteberekening volgens tarief
CRM
Gepersonaliseerde schermen
Produktiebeheer
Optimalisatie profielen
Mogelijkheid tot Scripting
Raamdoorsnedes
CNC-tabellen
Stockbeheer
Leveringsbon
Vervoerbeheer
Facturatie
Financiele rapporten
Planning produktie / plaatsing

[Start]

Technische Vereisten

  • Windows XP, Windows Vista, Windows 7 of Windows 8
  • Microsoft.Net Framework 4
  • Microsoft SQL Server 2005 of recenter
  • 1GB geheugen

[Start]

Systemen

Ramasoft.Net is volledig aanpasbaar zodat vrijwel elk systeem (voor profielen of beslag) ingegeven kan worden. Goed om weten is dat we reeds verschillende systemen volledig ondersteunen:

Schüco

schüco

Deceuninck

deceuninck

Gealan

gealan

Anaf

anaf

Winkhaus

winkhaus

Kömmerling

kommerling

[Start]

Technologie

Ramasoft.Net maakt gebruikt van bewezen technologie maar tegelijk gaan we mee met de nieuwste ontwikkelingen. We steunen daarbij op:
dotNetFramework sqlServer

[Start]